Παγκόσμιο Πείραμα με Πίνακες Ouija στο Φετινό Halloween

30/10/11 by

Καθώς αύριο, 31 Οκτωβρίου, οι απανταχού παγανιστές (και φίλοι του horror) γιορτάζουν το Samhain (ή Halloween), η εταιρία Neoco, θέλοντας να προσελκύσει την προσοχή νέων πελατών για το καινούργιο της παιχνίδι με τίτλο Haunt A Lot, πραγματοποιεί ένα μάλλον πρωτότυπο παγκόσμιο πείραμα, καλώντας τους απανταχού ενδιαφερόμενους, να συμμετέχουν σε μια μαζική, ταυτόχρονη πνευματιστική συνεδρία χρησιμοποιώντας πίνακες ouija!
Το πως είναι εύκολο: ο καθένας από το σπίτι του, ανεξάρτητα το που είναι αυτό.
Το πότε είναι επίσης εύκολο, καθώς όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, απλά θα συντονιστούν με την επίσημη ιστοσελίδα του πειράματος για να ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο, και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.
Αν λοιπόν θέλετε να λάβετε μέρος και εσείς σ’ αυτό το παράδοξο αλλά μάλλον ενδιαφέρον πείραμα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ouija Experiment.
Αν τώρα θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι είναι το Samhain, δείτε εδώ, ενώ αν θέλετε να μάθετε πιο πολλά για τους πίνακες ouija, δείτε εδώ ή εδώ αν θέλετε να… προσθέσετε τον Λάβκραφτ στις παραφυσικές σας προσπάθειες να έρθετε σε επαφή με την Άλλη Πλευρά.

Τέλος, αν γνωρίζετε τι εστί πίνακας ouija μονάχα μέσω της ταινίας Paranormal Activity, θα σας πρότεινα να διαβάσετε μια παλαιότερη μου σχετική ανάρτηση εδώ

 

Related Posts

Tags

Share This

9 Comments

  1. σχόλιο από Facebook

    Kostas Alex
    Βεβαια,ολος ο κοσμος προχωραει,εμεις μια ζωη πισω ακομα και στο μεταφυσικο.Ελληνες παιδακι μου,τι περιμενες…Παντως προσωπικα δεν συνιστω τους πινακες ouija σε ατομα διχως αποκρυφιστικες γνωσεις που απλα θελουν να ζησουν μια μεταφυσικη εμπειρια το halloween,γι αυτο υπαρχουν τα θριλερ.Επειδη ακριβως εχω διαβασει 5 πραγματα να πω στον καθε επιδοξο χρηστη ouija,Σολωμωνικης κλπ οτι αυτα δεν ειναι παιχνιδια,αν δεν ξερεις πως να τα χειριστεις μην τα αρχισεις καθολου

  2. σχόλιο από Facebook

    Sasha Chaitow
    Όπως ακριβώς τα λέει ο Κώστας.

  3. σχόλιο από Facebook

    Tsamis Vaggelis
    K iwannidh eftia3a ena diko mou ouija board apo xarti……thn teleutaia fora p to dokimasa eixa na koimithw sto dwmatio mou 3 xronia..!thelw apla na diw3w oti yparxei sto spiti mou…..pisteuete oti einai kalo na to dokmaasw pali gia na ta 3efortothw…. h na apeuthinthw se megaluteres dynameis?

  4. σχόλιο από Facebook

    Daedalus Grey
    Άμα λέω εγώ ότι είναι επικίνδυνο και ότι τα θέλετε και τα παθαίνετε εσείς να λέτε ότι είμαι υπερβολικός, φαντασιόπληκτος κλπ… Δε θα το ξεφορτωθείς έτσι, κάψε τον πίνακα και αν επιμείνει, φώναξε τον ιερέα της θρησκείας σου. Καλή τύχη, θα την χρειαστείς έτσι που έμπλεξες…

  5. σχόλιο από Facebook

    Chara Alexiadou
    να ανοιξουμε καναλι σε οποια οντοτητα μας θελει να μας εισακουσει???? ΕΛΕΟΣ!
    δεν ριχνουμε απευθειας μια ατομικη βομβα???

  6. σχόλιο από Facebook

    Veester Valentin
    tha eprepe na ntreponte.dn ftanei pou kanoun peiramata me tous anthrwpous twra theloun na kanoun peiramata kai sthn ‘allh pleura’.H allh pleura einai eswterikh anazhthsh kai oxi anazhthsh mesw test,fb ktl.Ntroph an h texnologia valei to xeraki ths ekei(pou to exei valei kai tha to valei sigoura)kai poio megalh ntroph osoi to uposthrizoun.Nai to katalavainw ‘periergia’..alla mhn prokaloun pragmata pou mporei na mhn einai pantote thetika.H mageia dn ginete mesw apo ‘testakia’ alla kathimerina mesw apo alla test,pou mas voithoun se pragmata pou den xreiazete na to dei to anthrwpino mati.Einai pisth apla.

  7. Γιώργος Ιωαννίδης

    Όπως ίσως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ήδη πειραματιστεί με τον πίνακα Ouija, η αποτελεσματικότητα του εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η ειλικρίνεια των ατόμων που θα συμμετέχουν, η τοποθεσία όπου θα γίνει το πείραμα, αλλά και η ψυχική ευαισθησία τουλάχιστον ενός από τους συμμετέχοντες που καλό είναι να υφίσταται για να μπορεί να αντιληφθεί τις απαλές δονήσεις των λεπτοφυών υπάρξεων.
    Τις περισσότερες φορές όμως, δεν συμβαίνει τίποτα, άλλοτε συμβαίνει κάτι που εξηγείτε εύκολα μέσω των μικροκινήσεων που κάνει το χέρι. Αν όμως υπάρξουν αισθητά (εντυπωσιακά συχνά) αποτελέσματα, αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά πως πρόκειται για επαφή με την Άλλη Πλευρά! Ίσως οι κινήσεις και οι πληροφορίες που δίνονται να πηγάζουν ασυνείδητα από κάποιον από τους συμμετέχοντες.
    Αλλά και πάλι, αν ανοίξει μια δίοδος επικοινωνίας, δεν σημαίνει κατά ανάγκη πως το πνεύμα ή η οντότητα θα καταβάλει τους συμμετέχοντες ή θα αγκιστρωθεί στον χώρο. Η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες, και το πέπλο που μας χωρίζει με την Άλλη Πλευρά δεν είναι (πάντα και παντού) τόσο λεπτό όσο ίσως θα θέλαμε.
    Δεν λέω πως δεν μπορεί να προκύψουν προβλήματα, γι’ αυτό και το όλο θέμα πρέπει να προσεγγίζεται με σεβασμό και γνώση ακόμη και μεθόδων προστασίας, αλλά σε γενικές γραμμές, είναι τόσο επικίνδυνο όσο ίσως η ζωή ενός μικρού παιδιού μέσα σ’ένα σπίτι γεμάτο με πρίζες ηλεκτρισμού.

  8. Γιώργος Ιωαννίδης

    Veester, θα συμφωνήσω πως σκοπός της Μαγείας είναι η Εσωτερική Αναζήτηση και Ανάπτυξη, καθώς όμως η Μαγεία είναι επιστήμη, προϋποθέτει την χρήση μεθόδων έρευνας, δοκιμής και λάθους, πλήρης καταγραφής των δοκιμασιών, και πειραματισμών.
    Αν ήταν απλά πίστη, τότε θα ήταν δογματική – αντίθετα η Μαγεία, και δε η Υψηλή Μαγεία, δεν φοβάται αλλά απαιτεί την επιστημονικότατα γιατί έτσι επιβεβαιώνεται και στο πιο δύσπιστο μυαλό.
    Όσον αφορά τώρα την ενσωμάτωση της τεχνολογίας και των πειραμάτων στο θέμα της επαφής με την Άλλη Πλευρά – αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και περισσότερο από ένα αιώνα, μέσω του κινήματος του Πνευματισμού (στα μέσα του 1800), και γνωρίζει νέα ακμή στις ημέρες μας, μέσω του Ghost hunting. Στην χώρα μας γνωρίζουμε ελάχιστα από το κλίμα του ενθουσιασμού για το επέκεινα που επικρατεί στο εξωτερικό τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια, και υπάρχουν πολλοί κοινωνικοί και θρησκευτικοί λόγοι που το εξηγούν αυτό.
    Εν πάση περιπτώσει, δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο… από την άλλη, η τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για την κατανόηση του επέκεινα, και εδώ αναφέρομαι σε σοβαρά Παραψυχολογικά πειράματα, μέχρι και σε αμφίβολες έρευνες όπως είναι το γνωστό Scole Experiment.
    Η χρησιμοποίηση τεχνολογίας στο Παραφυσικό δεν είναι πρόβλημα – πρόβλημα γίνεται μόνο όταν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο! Αλλά αυτό ισχύει για κάθε τι…

  9. Γιώργος Ιωαννίδης

    Διαβάστε εδώ ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες κριτικές σκέψεις σχετικά πάντα με το πείραμα – http://www.modernmythology.net/2011/10/concious-contact-through-mythopoetic.html