Συμμετέχετε σ’ ένα Νέο Παραψυχολογικό Πείραμα

09/11/11 by

Παραψυχολογία είναι η επιστήμη που ερευνά μια σειρά από φαινόμενα που υπερβαίνουν τους γνωστούς νόμους της φυσικής και της ψυχολογίας. Ως επιστήμη λοιπόν, έχει την ανάγκη πειραμάτων για να διαπιστώσει αν υφίσταται κάποιο φαινόμενο, με ποιο τρόπο αυτό εκδηλώνεται, και ποια μπορεί να είναι η φυσική που το επιτρέπει να επαναλαμβάνετε.
Ένα τέτοιο πρωτοπόρο πείραμα λοιπόν, διοργανώνει ο Dr. Dean Radin (αποκλειστική συνέντευξη του οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ) και το Institute of Noetic Sciences, ένα από τα πλέον σοβαρά και δραστήρια παραψυχολογικά ιδρύματα του κόσμου σήμερα.
Στο πείραμα λοιπόν που διοργανώνει ο Dr. Radin, μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι μέσα από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας απλά, μια σειρά από οδηγίες που δίνονται στις οθόνες μας, τροφοδοτώντας έτσι με πληροφορίες, το δίκτυο δεδομένων του Ινστιτούτου.
Σκοπός του πειράματος, είναι να μετρηθεί το κατά πόσο η συνείδηση μπορεί να επηρεάζει το περιβάλλον με τρόπους πέρα από αυτούς που γνωρίζουμε έως τώρα.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σ’ αυτό το εξαιρετικά σημαντικό επιστημονικό πείραμα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του ερευνητικού κέντρου (εδώ) και να ακολουθήσετε τις οδηγίες, αφού πρώτα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες μέσα από μια σειρά video.

Related Posts

Tags

Share This