Ένα Μήνυμα για το 2012…

31/12/11 by

Ακόμη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της ενώ μια καινούργια ανατέλλει. Και ακριβώς σ’ αυτό το κομβικό σημείο της αλλαγής, που είναι μια στιγμή χαράς, θα πρέπει μαζί να είναι και περισυλλογής, για τα πράγματα που ζήσαμε -ας μας έχουν κάνει σοφότερους- και για αυτά που θα έρθουν – ας τα υποδεχτούμε με τόλμη.
Δεν είναι ψέμα πως το 2012 θα είναι μια χρονιά δοκιμασίας με τις «προφητείες» να επαληθεύονται με τον πιο παράξενο τρόπο διότι η καταστροφή του κόσμου δεν θα έρθει από τον ουρανό μήτε από τα κρυφά επιτελεία των όποιων άλλων – η πραγματική διάλυση συμβαίνει όταν χάνουμε τους εαυτούς μας και σβήνουμε μέσα στην απόγνωση αυτών που φαντάζουν ως τα μόνα αληθινά.
Η χρονιά αυτή θα είναι μοναδική, όπως μοναδικός είναι ο κάθε ένας και η κάθε μια από εμάς. Πέρα λοιπόν από όσα θα συμβούν, υπάρχει ένα αδαμάντινο κομμάτι που μένει αλώβητο και αγνό. Μια συνεχής πηγή δύναμης, έμπνευσης και ζωής. Είναι το αστέρι μέσα μας, ο Εαυτός μας. Και είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που αξίζει την πλήρη αφοσίωση μας!
Ας είναι λοιπόν η νέα χρονιά δημιουργική για όλους, και το μονοπάτι για την αναζήτηση του Εαυτού στρωμένο με δοκιμασίες για να αποκαλυφθεί ισχυρό και περίλαμπρο όπως πραγματικά είναι.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

  1. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Theodore Alexiou
    Μπράβο Γιώργο! Εκπληκτικό!
    Να έχεις μια καλή, υγιή και προσοδοφόρα Νέα Χρονιά!!!

  2. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Σωτήρης Μπαρσάκης ‎
    :)))χρόνια πολλά, καλή χρόνια Γιώργο!!:))

  3. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Beki Pat
    ομορφες ευχες….σ ευχαριστουμε γιωργο και αντευχομαστε…καλη και δημιουργικη χρονια σε ολους….

  4. hakim

    αμην αδελφε !

  5. Εύχομαι σε όλους και όλες Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

    Με περισσότερο χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση, πράγματα που χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά όλοι οι Έλληνες.

    Αισιοδοξία πάνω από όλα!

  6. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Pepi Pepoula

    Πάρα πολύ ωραίο άρθρο!Εύχομαι αυτή η χρονιά να φέρει σε όλους περισσότερο φώς!