Βγαίνει η 2η Έκδοση

13/09/09 by

Μόλις ενημερώθηκα από την υπεύθυνη του εκδοτικού οίκου Αρχέτυπο, κ. Δ. Νικολαίδου, πως το βιβλίο μου Necronomicon έχει εξαντληθεί και πιθανότατα πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει η δεύτερη έκδοση!
Τα νέα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα διότι το βιβλίο κυκλοφόρησε μόλις πριν 4 μήνες! Ομολογώ πως ήμουν αβέβαιος για την εμπορική επιτυχία μιας τέτοιας εργασίας, διότι αναμφίβολα αποτελεί μια εξειδικευμένη μελέτη! Παρόλ’ αυτά όμως, αποδείχτηκα –ευτυχώς– λάθος!
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του, μα κυρίως τους ανθρώπους που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του, όπως και όλους αυτούς που συνδράμουν ακόμη με διορθώσεις, προτάσεις, πληροφορίες και συμβουλές για το έργο μου.
Επίσης θέλω να σας γνωστοποιήσω πως όπως έχω υποσχεθεί και γραπτός, εργάζομαι συστηματικά στην συνέχεια της μελέτης μου όσον αφορά τα πραγματικά μυστήρια της μαγείας στην Μυθολογία Κθούλου. Το deadline που έχω θέσει στον εαυτό μου είναι τέλη του 2010, ελπίζω λοιπόν πως μέχρι τότε θα έχω ολοκληρώσει την… άνοδο στο Δέντρο! Για εύλογους λόγους δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο, αν και κατά καιρούς δημοσιεύω σημειώσεις από την έρευνα μου στο παρών προσωπικό μου ιστότοπο όπως και στο περιοδικό mystery.
Για άλλη μια φορά πάντως, ευχαριστώ όλους όσους πρόσφεραν λίγο χώρο στην βιβλιοθήκη τους για την μελέτη μου. Και σας περιμένω όλους στην Αθήνα, στην ομιλία μου στο DADA στις 23 Φεβρουαρίου με πολλές καλές ερωτήσεις και κέφι για μια δημιουργική, και ξεχωριστή κουβέντα…

Related Posts

Tags

Share This