Ομιλία για το Παράξενο στην Ελλάδα

29/09/09 by

Ποιος είπε πως το παράξενο στην Ελλάδα πέθανε με την αλλαγή της χιλιετίας; Υπάρχουν πολλές αξιόλογες κινήσεις που απλά δεν φτάνουν εύκολα στην προσοχή των πολλών. Δείτε για παράδειγμα το έργο που προσφέρει η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού, και αναφέρομαι πιο συγκεκριμένα στην πρωτοβουλίας της διοργάνωση ενός μόνιμου χώρου συνάντησης για ανθρώπους με κοινές ανησυχίες.
Στο Στέκι της Αναζήτησης λοιπόν, πρόκειται να συμβεί μια αξιόλογη ομιλία. Από το forum του metafysiko.gr διαβάζω τα παρακάτω:
Η πρώτη εκδήλωση που θα διοργανώσει το νέο «Στέκι Αναζήτησης» (με πρωτοβουλία των metafysiko.gr και paranormal.gr), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο cafe Dasein (Σολωμού 12, Εξάρχεια). Η ακριβής ώρα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον.
Ομιλητής θα είναι ο ερευνητής κ. Γιώργος Καρποδίνης, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που ξεκίνησαν να ερευνούν τα θέματα αυτά μέσα σε συλλογικές και ομαδικές προσπάθειες στη χώρα μας (ομάδες έρευνας, ραδιοφωνικές παραγωγές, έντυπα αναζήτησης κ.λπ.).
Αυτόν τον συμβολισμό θέλει να τιμήσει στο «ντεμπούτο» του το Στέκι Αναζήτησης, φιλοξενώντας μία ομιλία σχετικά με τις απαρχές της έρευνας του Αγνώστου στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 80′ και εξής! Αναμφίβολα μια συζήτηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Γιώργος Ιωαννίδης

    Το βίντεο της πρώτης εκδήλωσης του Στεκιού Αναζήτησης στο http://www.techtv.gr/steki1.html . Παρακολουθήστε την ομιλία του Γιώργου Καρποδίνη σχετικα με την ιστορία του χώρου του Αγνώστου στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Οι απόψεις του θα συζητηθούν! Για σχολιασμό παραπέμπεστε στο http://metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5272