Η Ακαδημία Phoenix Rising Ανοίγει τα Φτερά της…

22/06/10 by

Σε μια εποχή που η παγκόσμια κρίση αντιμετωπίζεται σαν δικαιολογία για πνευματική οκνηρία και ενίσχυση του υλισμού, κάποιοι άνθρωποι απαντάν δημιουργικά και συνεχίζουν να παράγουν έργο καλώντας μας να στραφούμε στις εσώτερες δυνάμεις του εαυτού αλλά και την σοφία που προσφέρει η σοβαρή μελέτη των παραδόσεων.
Έτσι, στην χώρα μας εγκαινιάζετε μια νέα πρωτοπόρα προσπάθεια, μια ολιστική εκπαιδευτική πρωτοβουλία εμπνευσμένη από την Πλατωνική εκπαιδευτική φιλοσοφία που ακούει στον τίτλο Ακαδημία Phoenix Rising.
Μέσω διαδικτύου αλλά και δια ζώσης, η Ακαδημία Phoenix Rising προσφέρει κύκλους σεμιναρίων, ομιλιών, εμπειρικά εργαστήρια, και άλλες εκδηλώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις παραμελημένες πτυχές των ανθρωπιστικών επιστημών, όπως οι μεταφυσικές φιλοσοφίες και την αλληλεπίδρασή τους με τις τέχνες και τις θετικές επιστήμες.
Η Ακαδημία Phoenix Rising εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Λονδίνο, Οξφόρδη, και αρκετές ακόμη Ευρωπαϊκές πόλεις. Πέρα από τα διαδικτυακά της τμήματα, παρέχει ζωντανούς κύκλους σεμιναρίων και ομιλιών (στα Ελληνικά) σε Κέρκυρα και Αθήνα. Τα διεθνή ετήσια συμπόσια του Phoenix Rising επίσης διεξάγονται στην Ελλάδα, γενέτειρα του Δυτικού Πολιτισμού.
Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίσετε περισσότερα για τον αναγεννημένο Φοίνικας της φιλοσοφίας, επισκεφτείτε το επίσημο ιστότοπο της Ακαδημίας (www.el.phoenixrising.org.gr) ή επικοινωνήστε με την κύρια υπεύθυνο και διευθύντρια των εργασιών της Ακαδημίας, Σάσσα Τσέϊτοου (Β.Α., Μ.Α. και υποψήφια διδάκτωρ στο Κέντρο Δυτικού Εσωτερισμού του Πανεπιστημίου του Έξετερ της Αγγλίας) μέσω του προσωπικού της ιστότοπου: http://sashanonserviat.net/blog/.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

  1. Γιώργος Ιωαννίδης

    Σχόλιο από το Facebook

    Ουρανία χθόνια
    συγχαρητηρια, ευχομαι πο΄λλές πνευματικές ανατάσεις

  2. Γιώργος Ιωαννίδης

    Όλα τα εύσημα ανήκουν στην Σάσσα :))

  3. Γιώργος Ιωαννίδης

    Σχόλιο από το Facebook

    Lucinda ChatNoir
    Ειναι απλα τελειο σαν ιδεα!!!Σκεφτομαι ξεκινησω νεα ακαδημαικη καριερα εκει :)))
    Επιτελους κατι που να ταιριαζει σε οσους εχουν εξειδικευμενα γουστα!!!!

  4. Γιώργος Ιωαννίδης

    Σχόλιο από το Facebook

    Phoenix Rising
    Ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση και την ψήφο εμπιστοσύνης! Στη διάθεση σας για κάθες απορία ή ερώτηση που δεν απαντά η ιστοσελίδα μας http://www.phoenixrising.org.gr/. Ο πλήρης κατάλογος σπουδών θα είναι έτοιμος περί τα μέσα Σεπτέβρη…

  5. Γιώργος Ιωαννίδης

    Σχόλιο από το Facebook

    Lucinda ChatNoir
    Φυσικα αναμενω με αγωνια!!
    Ευχαριστω πολυ,
    ραντεβου το Σεπτεμβρη, λοιπον!

  6. Γιώργος Ιωαννίδης

    Σχόλιο από το Facebook

    Phoenix Rising
    Βεβαίως! Και τις 15 Οκτωβρίου ημερίδα "εγκαινίων" στην Αθήνα στην οποία θα παρουσιαστεί επίσημα η Ακαδημία.