Ντοκιμαντέρ για τον Άγγελο Τανάγρα

23/08/10 by

Με χαρά ενημερώθηκα σήμερα πως το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ για τον πρωτοπόρο ιατρό και παραψυχολόγο Άγγελο Τανάγρα, στο οποίο είχα την τιμή να συμμετέχω, αναρτήθηκε στο προσωπικό ιστότοπο του καλού φίλου και συνεργάτη Μηνά Παπαγεωργίου.

Η παραγωγή έγινε στα πλαίσια άσκησης του κ. Παπαγεωργίου στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (2010).
Έρευνα & Παρουσίαση: Μηνάς Παπαγεωργίου (δημοσιογράφος – ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού: metafysiko.gr).
Επιβλέπων καθηγητής: Κώστας Σπυρόπουλος (διευθυντής προγράμματος ΣKAΪ).
Συμμετείχαν οι: Γιώργος Ιωαννίδης (ψυχολόγος, συγγραφέας, αρχισυντάκτης περιοδικό Mystery), Νικόλαος Κουμαρτζής (μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, συγγραφέας και συνεργάτης των περιοδικών εναλλακτικής αναζήτησης Mystery και Nexus), και ο Δρ. Άγγελος Βιαννίτης (ψυχοθεραπευτής). Το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων της έρευνας πάρθηκαν από το βιβλίο Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα (εκδ. Δίον, 2010) του Νικόλαου Κουμαρτζή.
Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Μηνά για την πρόταση να συμμετέχω στην εργασία του, και ευελπιστώ σύντομα να δούμε ακόμη περισσότερα σχετικά έργα, στο δίκτυο αλλά και στην μικρή οθόνη.
Για να δείτε το ντοκιμαντέρ, πατήστε εδώ.

Related Posts

Tags

Share This