Οι 13 Μαγικές Αδελφότητες της Ελλάδας

31/08/10 by

Mystery τ. 64
Σεπτέμβριος 2010

[για πρώτη φορά σε περιοδικό]

Το MYSTERY αποκαλύπτει
την άγνωστη αποκρυφιστική σκηνή της χώρα μας!
Οι 13 ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ
Το περιοδικό Mystery, ερεύνησε, βρήκε και σας παρουσιάζει τις 13 μεγαλύτερες μαγικές ομάδες και τα τάγματα που υπάρχουν και λειτουργούν σήμερα στην χώρα μας.
Διαβάστε στο πολυσέλιδο αφιέρωμα ποιοι συνθέτουν την αποκρυφιστική σκηνή της Ελλάδας!
Ποιες είναι αυτές οι Αδελφότητες, σε τι Πιστεύουν
και πως μπορείτε να έρθετε σε Επαφή μαζί τους.

Paul Smith
Το διάσημο μέντιουμ εξομολογείτε:
«Όλα όσα έζησα στο Πρόγραμμα STAR GATE της CIA!»
Μια αποκλειστική (& άκρως απόρρητη) συνέντευξη
στον Νικόλαο Κουμαρτζή

Φύλακες Άγγελοι & Πλάσματα του Φωτός
Πώς να τα Ανακαλύψετε
Πως μας Βοηθάνε + 4 Αληθινές Ιστορίες
Γράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης

2012: Project Dragon
Τι Προσπαθεί να μας Πει η Γη
μέσα από τα Όνειρα μας;
Του Γιώργου Ιωαννίδη

Goth Craft
Η Τέχνη της Σκοτεινής Μάγισσας
Της Άντζυ Ντρούλια

Ο Βασιλιάς με τα Κίτρινα
Το Μυστικό του Βιβλίου που Σκοτώνει
Του Γιώργου Ιωαννίδη

TUCUME
Το Άλυτο Μυστήριο της Κοιλάδας με τις 250 Πυραμίδες
Του Σπύρου Κατσαντάμη

Money Magic
«Εναλλακτικοί» Τρόποι για να Νικήσετε την Κρίση!
Της Άντζυ Ντρούλια

Μαζί με το καινούργιο τεύχος, νέα ειδική και πολυσέλιδη στήλη για το 2012!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και η πολυσυζητημένη ημερομηνία πλησιάζει τρομαχτικά. Άραγε, θα έρθει η συντέλεια του κόσμου ή θα υπάρξει μια άλλη, πιο μεταφυσική αλλαγή; Στην νέα αυτή στήλη του περιοδικού, θα φιλοξενούνται όλες οι νεώτερες εξελίξεις, οι θεωρίες και ότι άλλο συμβαίνει σε σχέση πάντα με το φαινόμενο 2012.

Related Posts

Tags

Share This

18 Comments

  1. Anonymous

    Πολύ δυνατό τεύχος!!!

    Αυτά τα τάγματα-σέκτες που αναφέρετε υφίστανται στ' αλήθεια ή είναι κάτι σαν urban legends?Πάντως μερικά αριθμούσαν ελάχιστα άτομα πχ 8..Μιλάμε για παρέες φίλων προφανώς..

    Ο Paul Smith πρέπει να 'ναι μεγάλο λαμόγιο πάντως..Άκου εκεί εταιρεία για remote viewing με παροχή υπηρεσιών σε μεγάλες εταιρείες(για ευνόητους λόγους)..χαχαχα
    Θ-Ε-Ο-Σ

    Αυτά διάβασα μέχρι στιγμής…

  2. Γιώργος Ιωαννίδης

    Ασφαλώς και υπάρχουν όλες αυτές οι ομάδες!!! Καμία από τις συνεντεύξεις που φιλοξενούμε δεν είναι φανταστική – αν είναι δυνατόν…!!!
    Μπορεί να κάνει εντύπωση ο αριθμός, αλλά η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα μας έχει occult σκηνή, απλά δεν είναι τόσο ώριμη όσο αυτή στο εξωτερικό. Σε αντίθεση φυσικά με το χριστιανικό και το εθνικό στοιχείο που είναι περισσότερο ανεπτυγμένο και οργανωμένο.

  3. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Giorgos Arseniou
    Φιλε Γιωργο απο οτι ειδα στο νεο τευχος μας περιμενει πολυ ενδιαφερον χρονια.Παντα τετοια θεματα,οπως και την συνεχεια του αορατου πολεμου με (μαυρο πυργο,βιλχεμ ραιχ,πυλες που ανοιξαν το 1947)και αλλα τετοια μυστηρια.Ο Ανδρεας Αργυροπουλος θα ξαναγραψει στο τευχος?

  4. Γιώργος Ιωαννίδης

    Γιώργο – περιμένω εδώ και καιρό να «απελευθερωθούνε» κάποια χαρτιά που σχετίζονται με τις έρευνες του Ράιχ, γι’ αυτό και η όποια καθυστέρηση.

  5. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Fotis Baltoumas
    Δεν έχω διαβάσει ακόμα πολύ από το τεύχος, αλλά διάβασα με προσοχή – για την ακρίβεια, μόλις πριν λίγο το τελείωσα – το άρθρο για τις Ελληνικές Αδερφότητες. Πολύ καλή και προσεγμένη κίνηση – δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες ομάδες εδώ στην Ελλά…δα.

    Μια παρατήρηση πάντως: από τις 13 ομάδες που παρουσιάστηκαν, σχεδόν οι μισές έχουν κάπως "σκοτεινές" πρακτικές… λατρεία της Εκάτης, Dragon Rouge, Qliphoth, Necronomicon, Υδροχόος και Set, λατρεία της Νύχτας… αν λάβουμε υπόψη και τόσες άλλες που όπως γράψατε δεν συμπεριλήφθηκαν (EOD, ToV κλπ) βλέπουμε πως οι Έλληνες γενικά έχουμε αρκετά dark διαθέσεις – ίσως βέβαια να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια… Δεν είναι κάτι κακό βέβαια, αλλά είναι αξιοσημείωτο, αν σκεφτούμε κιόλας ότι είμαστε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες!

  6. Γιώργος Ιωαννίδης

    Εύστοχη παρατήρηση. Ίσως όμως να φταινε και τα κριτήρια που θέσαμε όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε την έρευνα. Στο μεταξύ, μόλις παρατήρησα –με εκνευρισμό– πως στο άρθρο για τον Βασιλιά με τα Κίτρινα, έχει εξαφανιστεί το όνομα του συντάκτη, που είμαι εγώ!!! Τι παράδοξη παρέμβαση του δαίμονα του τυπογραφείου και αυτή :((

  7. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Maria Aristarxoy
    magikes aderfotites sthn ellada kai pos na eruete se epafi fantazomai den 8a to doun 8etika afto merikh

  8. Γιώργος Ιωαννίδης

    Πάντα υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να μονοπωλούν στον τομέα του εσωτερισμού, του occult, και όχι μόνο. Αυτό όμως δεν μας σταματά! Με το αφιέρωμα αυτό, προσπαθούμε να δείξουμε στους αναγνώστες μας πως η Ελλάδα κρύβει πολλά περισσότερα από το κίτρινο χάπι που μας ταΐζουν συνέχεια τα μέσα ενημέρωσης.

  9. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ
    ΩΡΑΙΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ…. ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ….

  10. Γιώργος Ιωαννίδης

    Ευχαριστούμε! Το άρθρο αφορά επαφές με αγγέλους, αλλά ασχολείται και με το μυστήριο Άγιος Φύλακας Άγγελος.

  11. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από facebook

    Kostas Koveos
    Πολυ ωραιο το καινουργιο τευχος και μου αρεσε πολυ η διαφιρετικη ποιοτητα στο χαρτι…δινει εναν αλλο χαρακτηρα στο περιεχομενο…

  12. Anonymous

    Ο 1oς που έκανε comment είμαι πάλι…

    Τώρα διάβασα και τα άλλα θέματα..
    Γενικά μου έκανε εντύπωση πόσα ενδιαφέροντα θέματα είχε το περιοδικό..
    Με αυτά άλλα ανταγωνιστικά περιοδικά θα έβγαζαν τουλάχιστον 2-3 τεύχη!!
    Ο λαβύρινθος του ψυχοναύτη προτείνω να γίνει τουλάχιστον 4-5 σελίδες…
    Ο Βασιλιάς με τα κίτρινα υπάρχει από τις εκδόσεις αρχέτυπο?
    Αν όχι βγάλτε το ΤΩΡΑ!
    Πολύ καλό και το άρθρο για την κοιλάδα με τις πυραμίδες..
    Οι ιστορίες των αναγνωστών δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν.

    Για να επανέλθω στο θέμα με τις σέκτες όμως..
    Ωραία το δέχομαι ορισμένες επίσημες και γνωστές όπως η Χρυσή Αυγή υπάρχουν..
    Άλλες όμως που δε δίνουν κανένα στοιχείο(αστικοί σαμάνοι),πως ξέρουμε ότι δεν είναι απλά μια παρέα από geeks που που παίζουν RPGs με θέμα την μαγεία και το έχουν πιστέψει και οι ίδιοι..Έχετε άλλα στοιχεία για αυτές και αν ναι γιατί δεν τα δημοσιοποιείτε?

  13. Γιώργος Ιωαννίδης

    Σ’ ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σου λόγια!
    Γενικά προσπαθώ κάθε τεύχος να έχει αρκετά θέματα, αφενός γιατί η λίστα του παραδόξου είναι μεγάλη από την φύση της, αφετέρου, διότι θέλουμε να έχουμε κάτι για όλα τα γούστα!
    Το μυθιστόρημα Ο Βασιλιάς με τα Κίτρινα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αίολος.
    Οι ιστορίες των αναγνωστών είναι όλες αληθινές… well, τις περισσότερες φορές το real παραφυσικό φαινόμενο δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακό όσο αυτά με τα οποία μας έχει συνηθίσει η μικρή/μεγάλη οθόνη!

    Όσον αφορά τις ομάδες – ασφαλώς κάποιες από αυτές μετράνε λίγο χρόνο ζωής όπως και μέλη. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι πως υπάρχουν, δλδ κάποια άτομα, δεν κάθονται απλά πίσω από την ασφάλεια της ανάγνωσης, παρά κάνουν έργο τις διδαχές του αποκρυφισμού, έτσι όπως το καταλαβαίνει ο καθένας!
    Σίγουρα, κάποιες από αυτές δεν έχουν το βάθος που έχει μια Χρυσή Αυγή για παράδειγμα, αλλά αυτό εξαρτάτε από τον χρόνο, όσο (και κυρίως) από την ποιότητα των μελών.
    Έτσι, μέσω του αφιερώματος μας, ίσως κάποια πραγματικά αξιόλογα άτομα, έρθουν σε επαφή με τις ομάδες αυτές και βοηθήσουν ώστε η όποια μικρή σπίθα σήμερα, να γίνει ένα δυνατό πνευματικό φως αύριο!

  14. Anonymous

    Καταρχάς, το να φτιάχνεις μια ομάδα μαγικο-μυητικής κατεύθυνσης ΔΕΝ είναι κακό, ούτε "γραφικό" ή "ανώμαλο" (όπως το βλέπει ο περισσότερος -αδαής- κόσμος):αυτά προκύπτουν από εσωτερικές ανάγκες. Π.χ. τι με καλύπτει; Σε τι πιστεύω; Τι με ελκύει περισσότερο; Πως μπορώ να είμαι εσωτερικώς "πλήρης";
    Το πρόβλημα όμως,τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν είναι εάν η Χ ή Ψ ομάδα/τάγμα/περιστύλιο/κ.τ.λ. ακολουθεί τον ερμητισμό, τη θεουργία, την Λευκή Μαγεία ή οτιδήποτε άλλο…αλλά η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των μελών που την απαρτίζουν: να μην είναι κομπλεξικοί,συμφεροντολόγοι,της "αδιάσπαστης κλίκας" και να είναι σπαθί/έντιμοι εντός και εκτός (ομάδας). Κακά τα ψέματα, δεν έχουν όλες τους αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά! Το πάθημα της original COLDEN DAWN πρέπει να γίνεται μάθημα, απ΄όσους ενδιαφέρονται για πραγματικό έργο με διάρκεια και ουσία…

  15. Anonymous

    Πάντως ούτε η ποιότητα είναι πρόβλημα.

    Κατά την άποψή μου προσελκυόμαστε και συμμετέχουμε εντέλει σε κάτι ανάλογο με αυτό που είμαστε την δεδομένη στιγμή. Σημασία έχει να εργαζόμαστε συνεχόμενα, όποια κατεύθυνση πάρουμε είναι σωστή για εμάς… ε ας πάρουμε κάποια επιτέλους στηρίζοντας με σθένος την απόφασή μας.

    Μια χαρά μου φάνηκαν οι ομάδες που παρουσιάστηκαν, αν και λίγο dark για τα γούστα μου, ελπίζω κάποιοι να δουν φως και να μπουν. 🙂

    pyramid

  16. Anonymous

    μια παρατηρηση θα ηθελα να κανω για τον κυριο μπαλτούμα και το κυριο μπλογγερ που εκανε το πρωτο post επειδη συμετειχα στην συγγραφή του αρθρου θα ήθελα να πω ότι οι ομάδες δεν ειναι σέκτες η σεκτα είναι αρνητικα φορτισμένη λέξη επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι το ταγμα του υδροχοου δεν συγκαταλέγεται στα dark ταγματα αλλά με λίγα λόγια μας είπαν οι ανθρωποι εκεί ότι ζούμε σε σκοτεινές εποχές και οτι λιγο πολύ ψαχνουν το θεικό φως ακόμα και σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς αλλα ούτε η συναξη της σελήνης είναι σκοτεινή αν δείτε ακριβώς την ιδεολογία τους μην σας μπερδευει λοιπόν το όνομα σεθ έτσι ονομάζεται η εποχή μας κατα πολλούς αποκρυφιστές ή μην συγχέετε το σκοτάδι με την μαγεία του νερού(δίνω απλά δυο παραδείγματα) όποιες ομάδες είναι dark το δήλωσαν απεριφραστα.

    Παναγιώτης Κάρδαρης

  17. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Fotis Baltoumas
    Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζω το σκοτεινό με το "σατανικό" ή το "κακό". Είναι γεγονός όμως πως πολλές από τις ομάδες που παρουσιάστηκαν ακολουθούν τους δρόμους της Νύχτας… ίσως ο χαρακτηρισμός Dark που χρησιμοποίησα να μην ήταν ο καλύτερ…ος τελικά, για κάποιες από τις ομάδες τουλάχιστον.Επεισή ομως – όπως γράφει και το άρθρο – δεν συμπεριλήφθηκαν όλοι στην παρουσίαση, και λόγω πρότερης εμπειρίας μου και συνομιλιών μου με διάφορους ανθρώπους – μέλη αδερφοτήτων και μοναχικούς πρακτικούς – συνεχίζω να πιστεύβω πως πολλοί Έλληνες τελικά έχουν – έχουμε σκοτεινά γουστα… όχι evil, ούτε διαβολικά, αλλά σκοτεινά…

  18. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Panagiotis Kardaris
    σε αυτό ναι δεν έχεις άδικο ίσως όμως το βλέπουν κάποιοι ως αντίδραση στο πρότερο ορθόδοξο καθεστώς και κινουνται με βάση αυτό το βίωμα.Και αυτό δυστυχώς υποβαθμίζει τον γνήσιο αποκρυφισμό και εσωτερισμό στην ελλάδα…..