Ο Grant Morrison Μιλάει στους Θεούς… στην Αθήνα

22/03/11 by

 

Στα πλαίσια του φετινού Comicdom Con που διοργανώνονται στην Αθήνα, θα προβληθεί η ταινία-ντοκιμαντέρ Grant Morrison: Talking With Gods. Μια παραγωγή του 2010, που ακολουθεί την λογική του The Mindscape of Alan Moore (2008).
Ο Grant Morrison είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και πιο αμφιλεγόμενους συγγραφείς στο χώρο των comics. Ένας πραγματικός ροκ σταρ, φιλόσοφος και Μάγος του Χάους, που χρησιμοποιεί τα comics του για να επιφέρει αλλαγές, τόσο στον εαυτό του, όσο και στο κοινό. Ένας άνθρωπος που ζει στα όρια ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.
Η ταινία γυρίστηκε με στενή συνεργασία των παραγωγών με τον Morrison και παρουσιάζει εκτενείς συνεντεύξεις του δημιουργού, καθώς και σπάνιες, αδημοσίευτες φωτογραφίες και χειρόγραφα, από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα.
Εκτός από τον ίδιο τον Morrison, στο ντοκιμαντέρ μιλούν και μερικοί από τους στενότερους συνεργάτες και φίλους του, μεταξύ των οποίων είναι οι Frank Quitely, Douglas Rushkoff, Cameron Stewart, Phil Jimenez, Mark Waid, Geoff Johns, Jill Thompson και πολλοί άλλοι.
Η προβολή της στην Αθήνα, θα γίνει στις 8 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ, όπως επίσης και εδώ, για το trailer του ντοκιμαντέρ.

Related Posts

Tags

Share This