Η Ατζέντα του Γ. Ι.

Η Προσωπική Ατζέντα του Γιώργου Ιωαννίδη

Εκδηλώσεις, εκπομπές και άλλα συμβάντα στα οποία συμμετέχω…
(τελευταία ενημέρωση 19/12/2015)

* Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσω την πρώτη βιβλιοπαρουσίαση της τελευταίας μου έρευνας “Ανήσυχες Σκιές: Φαντάσματα, Μόρα & το Πρόβλημα του Θανάτου” στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις στην Αθήνα στις 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ και εδώ.

* Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 13:00, θα πραγματοποιήσω ομιλία με τίτλο “Η Εκάτη των Πυρσών στο Ταξίδι της Δήμητρας: Ο Ρόλος της Ψυχολογικής Σκιάς στην Αναζήτηση για το Θείο” στα πλαίσια της Ημερίδας για την Θεσμοφόρο Δήμητρα και τα Ελευσίνια Μυστήρια. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε και εδώ.

* Το Σάββατο 03 Οκτωβρίου στις 12:00, θα πραγματοποιήσω ομιλία με τίτλο “Νεκρονομικόν: Από το Φαντασιακό του Λάβκραφτ στα Αληθινά (;) Μαγικά Βιβλία Σήμερα” στα πλαίσια του 1ου Συνεδρίου για το Φανταστικό στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε και εδώ.

* Την Κυριακή 04 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιήσω ομιλία με τίτλο “Η Φιλοσοφία και η Μυσταγωγία της Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής” στα πλαίσια τριήμερων εκδηλώσεων παρουσίασης των μουσικών οργάνων Αναστάσιος στη Θεσσαλονίκη (βλ. εδώ). Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε και εδώ.

* Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 19:30 είμαι καλεσμένος από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Περιστερίου (στη Δημοτική Βιβλιοθήκη) για να δώσω μια διάλεξη με θέμα “Το Πρόβλημα του Θανάτου: Μια ψυχανάλυση στα φαινόμενα του επέκεινα”

* Την Κυριακή 01 Νοεμβρίου στις 13:00 συμμετέχω με ομιλία μου στην Ημερίδα που διοργανώνετε για την Μεγάλη Θεά, με θέμα “Η Εκάτη της Νύχτας & ο ρόλος της στην αναζήτηση της ψυχής για το θείο”. Περισσότερα για την Ημερίδα θα βρείτε εδώ.

* Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 19:30 θα παρουσιάσω για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο μου βιβλίο “Ανήσυχες Σκιές: Φαντάσματα, Μόρα & το Πρόβλημα του Θανάτου”. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

* Την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου στις 19:30 θα μιλήσω για τα σύμβολα ως τρόπο ψυχοθεραπείας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Περιστερίου.

* Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα μιλήσω για την Τέχνη του Ιερού στο κέντρο Ψυχοθεραπείας “Ψυχοδός”, στο κέντρο της Αθήνας. Περισσότερα για την τελευταία μου (για το 2015) ομιλία θα βρείτε εδώ.

Σύντομα, θα υπάρξει επιπλέον ενημέρωση για όλα τα παραπάνω. Stay tuned…