1ο Ανοιχτό Ghost Hunting στην Αθήνα

23/03/11 by

 

Το περιοδικό mystery σε συνεργασία με την Alpha Research Team, καλεί τους αναγνώστες του περιοδικού να συμμετέχουν σε ένα «ανοιχτό» ghost hunting που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική, στις αρχές Απριλίου.
Ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο Γιώργος Αδαμόπουλος, και ο Άλκης Αϊβάζης με την ομάδα του, σας προσκαλούν σε μια μοναδική βραδιά έρευνας προς αναζήτηση αποδείξεων παραφυσικών φαινομένων και αληθινών φαντασμάτων.
Αν θέλεις και εσύ να συμμετέχεις, στείλε απλά μήνυμα στο arpokratis@yahoo.com, γράφοντας απαραιτήτως την ηλικία σου και το όνομα του προφίλ σου στο Facebook. Από τις αιτήσεις που θα δεχτούμε, θα επιλεχθούν μετά από κλήρωση 10 άτομα στα οποία και θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για την τοποθεσία, και τον χρόνο συνάντησης.Προσοχή: Καθώς η πρόσκληση αφορά μόνο τα μέλη του fan group του περιοδικού στο Facebook, όλες οι αιτήσεις που θα δεχτούμε, θα πρέπει να είναι από μέλη του group.
Η τελική επιλογή θα γίνει μονάχα μεταξύ σοβαρών αιτήσεων, από άτομα ηλικίας 21+, που διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο.
Σημειώνεται πως απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης, στην οποία θα δηλώνεται πως ο συμμετέχων συμμορφώνεται πλήρως με τις υποδείξεις των διοργανωτών, όσον αφορά την ασφαλή διεκπεραίωση της έρευνας. Άρνηση υπογραφής ισοδυναμεί με ακύρωση συμμετοχής.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

 1. Anonymous

  Pou tha ginei to ghost hunting? Ektos attikis?

 2. Γιώργος Ιωαννίδης

  Η ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία θα ανακοινωθεί μονάχα στους 10 νικητές, λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή της έρευνας.

 3. Γιώργος Ιωαννίδης

  σχόλιο από Facebook

  Konstantinos Iliadis
  Ελπίζω να διοργανωθεί κάτι ανάλογο και στην Θεσσαλονίκη…

 4. Γιώργος Ιωαννίδης

  σχόλιο από Facebook

  Apostolis Hirdaris
  Super prwtovoulia,ante apovlepoume kai se hunting pio maurwn rown…send me an invitation if you will..!

 5. Γιώργος Ιωαννίδης

  σχόλιο από Facebook

  μαρια καλφοπουλου
  endiaferwn!
  to kako einai oti den exw diko moy mesw kai menw kai makria!

 6. Γιώργος Ιωαννίδης

  σχόλιο από Facebook

  Giorgos Adamopoulos
  Μόνο παρακαλούμε τους υποψήφιους συμμετέχοντες να στέλνουν, μαζί με όνομα και ηλικία και το facebook name τους, ώστε να μπορούμε να πιστοποιούμε ότι είναι μέλη του group!