Υπάρχει Μετενσάρκωση; Τι Σημαίνουν τα Όνειρα;

09/10/11 by

mystery τ. 75
(Οκτώβριος 2011)

Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ
Μια Ψυχή – Πολλές Ζωές
Ένα ειδικό αφιέρωμα στο μυστήριο της Μετενσάρκωσης, με εμπειρίες που συγκλονίζουν και επιστημονικές έρευνες που προβληματίζουν. Τελικά υπάρχει η Μετενσάρκωση και τι είναι το Κάρμα;
Γράφουν οι Γιώργος Ιωαννίδης, Σπύρος Κατσαντάμης, Νίκος Κουμαρτζής

ΟΝΕΙΡΑ και ΟΝΕΙΡΟΝΑΥΤΙΚΗ
Όλοι βλέπουμε όνειρα, τι μπορεί να σημαίνουν όμως; Ο Γιώργος Ιωαννίδης εξερευνά τον παράξενο κόσμο των ονείρων, επεξηγεί τα σύμβολά τους, δίνει ασκήσεις για συνειδητό ονείρεμα, και μας μυεί στο περίτεχνο θέμα του Dream Magic.

ΚΑΜΠΑΛΑ για Αρχάριους!
Τι είναι η Καμπάλα; Τι είναι το Δέντρο της Ζωής και τα 10 Σεφιρώθ; Ο Παναγιώτης Κάρδαρης παρουσιάζει με απλό τρόπο τη σοφία του Ιουδαϊκού μυστικισμού, αλλά και τη μαγεία του αρχαίου αυτού συστήματος στην πράξη.

Παράξενη ΚΡΗΤΗ
Η Κρήτη είναι ίσως το πιο παράξενο νησί της Ελλάδας. Για να γνωρίσεις, όμως, τα αληθινά της μυστήρια, θα πρέπει να αφήσεις τους ντόπιους να σε οδηγήσουν. Αυτό έκανε ο Αντρέας Φιλιππάκης, και μας παρουσιάζει τις παράξενες εκκλησίες, τις περίεργες στοές και τις αλλοκοσμικές εμπειρίες που συνέλεξε από όλο το νησί.

Διαβάστε επίσης στο καινούργιο τεύχος

Principia Discordia
Η Θρησκεία του Χάους
& οι Πεφωτισμένοι του Ρόμπερτ Α. Γουίλσον

Project JEDI
«Σκοτώστε με τη Δύναμη της Σκέψης»
Ετοιμάζεται η Νέα Γενιά Πολεμιστών
Του Σπύρου Κατσαντάμη

Ο Άγγελος του Θανάτου
Το Μυστήριο του Μεγάλου Θεριστή
Του Γιώργου Ιωαννίδη

Οι Ακάλεστοι
Αληθινές (Εφιαλτικές) Εμπειρίες από Στοιχειώματα
Του Ανέστη Γεροδήμου

Συμπληρώνοντας 7 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο χώρο της Εναλλακτικής Αναζήτησης, το mystery εξελίσσεται, ενισχύεται με νέους συνεργάτες, καινούργια πρωτότυπη ύλη, όπως και νέες μόνιμες στήλες, σαν το Occult Panorama και το Νοητικές Οντότητες του γνωστού συγγραφέα-ερευνητή, Λουκά Καβακόπουλου. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…

Related Posts

Tags

Share This