Νέα Ραδιοφωνική Εκπομπή για το Παράξενο στην Ελλάδα

07/11/11 by

Από σήμερα Δευτέρα, και κάθε Δευτέρα βράδυ (10-12), οι Αστρικές Πύλες θα ανοίξουν στην συχνότητα του Atlantis 105.2.
Αστρική Πύλη ονομάζεται η πρωτοποριακή εκπομπή εναλλακτικής αναζήτησης που εμφανίστηκε στα ραδιοφωνικά κύματα του Πανεπιστημίου της Σάμου το 2003 από τα μέλη της ομάδας Κ.Α.Π.Α (Κέντρο Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου). Αντικείμενο της, η παρουσίαση όλων των θεμάτων που αφορούν το παράξενο και την εναλλακτική έρευνα γενικότερα.
Η επιτυχία της εκπομπής την κράτησε ψηλά σε ακροαματικότητα μέχρι και το 2007.
Σήμερα, οι πρωτεργάτες της Κ.Α.Π.Α. και του metafysiko.gr, Μηνάς Παπαγεωργίου και Ανδρέας Πανουτσόπουλος επανέρχονται δριμύτεροι και σε νέα συχνότητα.
Στην πρώτη αυτή εκπομπή λοιπόν, θα παραβρίσκομαι και εγώ για μια live συνέντευξη όπου θα κουβεντιάσουμε για το παρόν και το μέλλον της εναλλακτικής αναζήτησης. Ενώ κάθε Δευτέρα, και στα πλαίσια της ίδιας εκπομπής, θα έχω την δική μου «ραδιοφωνική γωνιά» με το Occult Panorama παρουσιάζοντας ειδήσεις και εξελίξεις από τον χώρο της εσωτερικής φιλοσοφίας και αναζήτησης, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Να σημειώσω τέλος πως η επικοινωνία με το κοινό θα είναι εφικτή μέσω υπηρεσίας sms που διαθέτει ο σταθμός, μέσω e-mail στο stargatefm@gmail.com, καθώς επίσης και μέσα από τον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο facebook.

Για να συντονιστείτε με τον Atlantis 105.2, πατήστε εδώ.
Η εκπομπή είναι μια χορηγία του περιοδικού mystery και του iwrite.gr

Η Αστρική Πύλη βρήκε την Ατλαντίδα της!

Related Posts

Tags

Share This