Πορεία & Αναζητήσεις…

26/10/09 by

Από την ημέρα που άλλαξα την μορφή του ημερολογίου μου, έχω αλλάξει και την ποιότητα των post μου. Αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, αλλά ακόμη και έτσι… οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα ήταν ραγδαίες.
Καταρχήν ανυπομονώ για την κυκλοφορία του 9ου τεύχους από το περιοδικό Bloodcult που θα δημοσιεύσει μια συνέντευξη μου (σ’ ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες Νίκο), εργάζομαι επίσης εντατικά στο 57ο τεύχος του μυστηρίου (όχι, δεν υπάρχουν διακοπές λόγω αργιών), εξακολουθώ να συγκεντρώνω υλικό για το συγγραφικό ξεκίνημα του βιβλίου μου για το Νεκρονομικόν (περιμένω ένα σημαντικό τεύχος του Starfire, όπως και μελετώ ένα καμπαλιστικό/γεματρικό σύστημα της Μυθολογίας Κθούλου που θα παρουσιάσω στον δεύτερο τόμο).
Χάρηκα ιδιαιτέρως για την εκδοτική επιτυχία του καλού μου στενού φίλου Μηνά Παπαγεωργίου (σύντομα θα σας ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες), πληροφορήθηκα προσωπικά επίσης και για την νέα πολλά υποσχόμενη βιβλιογραφική εργασία του Νικόλαου Λάου με τίτλο Η Μαγεία της Ελευθερίας.
Φήμες που επιβεβαίωσα θέλουν την κυκλοφορία (σε ελληνική μετάφραση) του Grimorium Verum από μικρό εκδοτικό της Αθήνας (ήδη έχω ειδοποιήσει να μου κρατήσουν ένα αντίτυπο), ξεκίνησα σήμερα ένα όχι και τόσο χαμηλών τόνων διάλογο με τον Joshua Free, τον συγγραφέα ενός ακόμη κάλπικου Νεκρονομικόν, ενώ εντόπισα (thanks Sasha) μια εξαιρετική διπλωματική εργασία πάνω στο φαινόμενο του 2012, γραμμένη από τον S. Defesche, σπουδαστή στο πρόγραμμα Μυστικισμού και Δυτικής Παράδοσης του Πανεπιστήμιου του Άμστερνταμ.

Related Posts

Tags

Share This