Τα Μυστικά του Τεκτονισμού Αποκαλύπτονται

23/11/09 by

Μετά από πολλούς μήνες συστηματικής εργασίας, είναι επιτέλους έτοιμο το νέο συλλογικό βιβλίο των εκδόσεων Αρχέτυπο το οποίο είχα την τιμή να επιμεληθώ και να συμμετέχω με δικά μου κείμενα.
Θέμα του, η ιστορία η φιλοσοφία και τα μυστικά της αρχαιότερης μυητικής αδελφότητας του πλανήτη, του Ελευθεροτεκτονισμού.
Το βιβλίο είναι μια σύνθεση διαφορετικών θεματικών και προσεγγίσεων σε ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ, μα έχει παρεξηγηθεί περισσότερο!
Μέσα από αυτή την συλλογική εργασία λοιπόν, αναδεικνύουμε τις αρχαίες ρίζες του Τεκτονισμού, εξιστορούμε την αληθινή του πορεία (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), εξετάζουμε την σχέση της αδελφότητας με άλλες περιώνυμες εταιρίες και τάγματα (Ιλλουμινάτι, Ναίτες, Ροδόσταυροι κ.α.), αποκωδικοποιούμε τα μυητικά του μυστικά και ξεσκεπάζουμε την παραφιλολογία που έχει αλλοιώσει το πραγματικό πρόσωπο των Γιων της Χήρας.
Εκτός από εμένα, στο βιβλίο συμμετέχουν ο Στέφανος Ελμάζης, η Sasha Chaitow, ο Ιορδάνης Πουλκούρας και άλλοι εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες.
Το βιβλίο συνοδεύεται από πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό το οποίο επιμελήθηκα προσωπικά με την πολύτιμη βοήθεια φυσικά, του εκδότη Σ. Ελμάζη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξεχωριστό αυτό έργο, δείτε εδώ.

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Αναστασίου Δημήτριος

    Το περιμένω πως και πως 😉