Τι Είναι Αυτό που Σκοτώνει Χιλιάδες Πουλιά σε Ολόκληρο τον Πλανήτη;

11/01/11 by

 

Είναι καιρός τώρα που έχω εντοπίσει μια παράξενη μορφή σύμπτωσης να συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σύμπτωση που φαίνεται να αποκτάει ένα ιδιαίτερο νόημα κάτω από ειδικές συνθήκες και τρόπους ερμηνείας.
Αναφέρομαι ασφαλώς στα πολλαπλά περιστατικά αιφνίδιου θανάτου χιλιάδων ζώων σε διάφορες πλευρές του πλανήτη μας (δείτε εδώ)!
Η αρχή έγινε λίγο μετά την αυγή του νέου χρόνου όταν στην πολιτεία του Αρκάνσας βρέθηκαν νεκρά περισσότερα από πέντε χιλιάδες πουλιά. Λίγο αργότερα το φαινόμενο επαναλήφτηκε στην Σουηδία και σε άλλες χώρες, κάθε φορά με την «συμμετοχή» πουλιών και πλασμάτων της θάλασσας που βρίσκονται νεκρά δίχως εμφανή αιτία! Τι συμβαίνει άραγε;
Μήπως πρόκειται για ένα κατακλυσμικό πλανητικό γεγονός που βρίσκεται στα πρώτα στάδια του (βλέπε Φ2012); Για ένα παραδοξολογικό φαινόμενο σαν αυτά που αναφέρει ο καλός φίλος και ερευνητής Θανάσης Βέμπος στο βιβλίο του Μαύρα Υπόγεια Ρεύματα; Πρόκειται άραγε για την ενεργοποίηση ενός υπερ-όπλου τύπου HAARP; Ή μήπως είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα της παγκοσμιοποιημένης πληροφόρησης;
Μέχρι σήμερα δεν έγραψα κάτι σχετικά με το θέμα διότι θεωρώ πως πρέπει να συγκεντρωθούν πρώτα τα απαραίτητα στοιχεία από τους ειδικούς, προτού βιαστούμε όλοι να πανικοβληθούμε.
Καθώς λοιπόν τα πρώτα δεδομένα αρχίζουν και εμφανίζονται, νομίζω πως πρέπει να δώσουμε τον λόγο σε κάποιους πιο ειδικούς για μια πιο έγκυρη ενημέρωση.
Μια τέτοια φωνή, είναι ασφαλώς αυτή του Dr. Michio Kaku ο οποίος και έγραψε σήμερα στον προσωπικό του ιστότοπο τα εξής

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

 1. Γιώργος Ιωαννίδης

  σχόλιο από FAcebook

  Fotis Mpaltoumas
  ‎"the United States Geological Survey’s National Wildlife Health Center in Wisconsin reports that it has logged 95 mass wildlife die-offs in North America and that’s probably a dramatic undercount… "

  Ουσιαστικά, ο μόνος λόγος που έγινε γνω…στό είναι επειδή έγιναν την ίδια περίοδο, και προωθήθηκε από όλα τα κανάλια που
  1. Ξέρουν ότι το παράδοξο "πουλάει", ειδικά στην pop/new age/conspiracy/2012 εκδοχή του, οπότε ξέρουν ότι με τη φασαρία που θα κάνουν όλοι οι παραδοξολόγοι θα αυξηθεί η τηλεθέαση
  2. Ήθελαν ένα θέμα να προβάλλουν για να αφήσουν κάποιο άλλο να περάσει απαρατήρητο.

 2. Anonymous

  Psakste alchimica ti simaini o thanatos ton mauron poulion

 3. Γιώργος Ιωαννίδης

  Τα πουλιά εμφανίζονται συχνά στην αλχημική εικονογραφία, αλλά αν δεν απατώμαι, όχι σαν πτώματα! Τα μαύρα κοράκια σχετίζονται με το στάδιο του nigredo (βλ. Atalanta fugiens) που αφορά την διάλυση και την σήψη, ενώ πουλιά τα οποία τρώγονται μεταξύ τους (βλ. The Book of Lambspring) την αφομοίωση και την ένωση των αντιθέτων.