Το Αστρικό Σώμα & η Μηχανική των Ονείρων

28/05/13 by

mystery 91
(Ιούνιος 2013)

Διαβάστε στο Νέο Τεύχος που Κυκλοφορεί

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ
Το Μυστικό του Αθάνατου Ανθρώπου * Το Αστρικό Φως * Η Θεουργία των Ψυχών
& Πώς να Δημιουργήσετε το Δικό σας Σώμα του Φωτός
Το Σώμα του Φωτός είναι το πνευματικό όχημα με το οποίο μπορούμε να ταξιδέψουμε σε άλλες καταστάσεις ύπαρξης. Μήπως όμως το Αστρικό Σώμα είναι το αληθινό κι αθάνατο σώμα του ανθρώπου; Για το μεγάλο αυτό μυστήριο γράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης, προσφέροντας επίσης μια ειδική άσκηση προβολής της συνείδησης.

Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ των ΟΝΕΙΡΩΝ
Ο Σαμανικός τρόπος του Καστανέντα * Το Dreamachine του Γ. Μπάροουζ * Πώς να Κατασκευάσετε τα Όνειρά σας * Πρακτική Ονειροναυτική με Ασκήσεις
Με τα όνειρα μπορεί κανείς να ταξιδέψει σε απίστευτους κόσμους, όπως και να μάθει μεγάλα μυστικά για τον κρυμμένο ανώτερο Εαυτό του. Στο πολυσέλιδο αυτό αφιέρωμα ο Σ. Κατσαντάμης, η Ε. Κωστάκη και ο Α. Γεροδήμου, μας παρουσιάζουν τρόπους και τεχνικές για το σίγουρο έλεγχο των ονείρων μας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ
Τα Μυστήρια των Λύκων στην Αρχαία Αρκαδία
Στην αρχαία Αρκαδία λάτρευαν τον Λύκαιο Δία με μυστήρια που κανείς αμύητος δεν επιτρέπονταν να δει. Ο Γιώργος Ιωαννίδης εξετάζει τις σωζόμενες πηγές και παρουσιάζει τα μυστικά των ανθρώπων που μεταμορφώνονταν σε λύκους…

Το ΜΥΣΤΙΚΟ των ΤΑΡΟ
Η Αποκάλυψη του Τρελού
Η τράπουλα Ταρό είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό εργαλείο μελλοντολογίας. Είναι ένα σοβαρό εγχειρίδιο αυτογνωσίας. Η Δήμητρα Σεραφειμίδου μάς εξιστορεί τη μυστική ιστορία που μας διηγούνται τα σύμβολα των Ταρό. Ένα ταξίδι στο οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας!

τα 8 Μαγικά ΣΑΜΠΑΤ
Οι Μεγάλες Γιορτές των Μαγισσών
Κάθε χρόνο Wiccans και παγανιστές γιορτάζουν 8 μεγάλες γιορτές της Φύσης. Στο πολυσέλιδο αυτό αφιέρωμα ο Παναγιώτης Κάρδαρης μάς παρουσιάζει ένα προς ένα όλα τα Σάμπατ και μας δίνει συμβουλές για τον καλύτερο εορτασμό τους.

Διαβάστε Επίσης στο Καινούργιο Mystery

JULIUS EVOLA
Ο Άγνωστος «Γκουρού» του Φασισμού
γράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
Τυφλή Τύχη ή το Σύμπαν Προσπαθεί να σου πει Κάτι;
του Γιώργου Ιωαννίδη

Clavicula Nox
Το Μαγικό Κλειδί για τις Πύλες της Νύχτας
Η Απόκρυφη Γεωμετρία ενός Συμβόλου
Γράφει ο Ιάκωβος Πατινιώτης

HENRY FUSELI
Ο Ζωγράφος των Σκιών

Το τεύχος 91 κυκλοφορεί σε ολόκληρη την Ελλάδα (και την Κύπρο) από τις 28 Μαΐου.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα των εκδόσεων Αρχέτυπο www.archetypo.com.gr

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

  1. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Celest Vasiliki
    Διάβασα το συγκεκριμένο διαφωτιστικό άρθρο και ομολογώ πως αν και διαβάζω αρκετά για την ελληνική μυθολογία, δεν γνώριζα περί σύνδεση των λυκανθρώπων με τον Δία. Κάθε φορά μαθαίνω και κάτι καινούργιο και υποθέτω ότι έχω πολλά να μάθω ακόμα για την μυθολογία μας.

  2. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ. ΣΟΥΓΚΑΣ.
    Αλλο ενα Mystery στην βιβλιοθηκη μου!

  3. Γιώργος Ιωαννίδης

    σχόλιο από Facebook

    Eleni Hp
    Αυτο με τις παραξενες συμπτωσεις παντα με προβληματιζε.Καθημερινα μου συμβαινουν,απο τις πιο απλες μεχρι και τις πιο παραξενες.

    • Γιώργος Ιωαννίδης

      και όσο περισσότερο κανείς διευρύνει την δεκτικότητα/παρατηρητικότητα του στο σύμπαν, τόσο περισσότερες συμπτώσεις θα συμβαίνουν/διαπιστώνονται. Υπάρχει λοιπόν κάποιο νόημα σ’ όλα αυτά; Το ερώτημα αυτό εξερευνάει το εν λόγο άρθρο