9 Χρόνια Περιοδικό Mystery

08/02/14 by

9 Χρόνια Mystery
Συλλεκτικό Τεύχος!

Το Φαινόμενο του Αστρικού Διπλού
Σε όλους τους λαούς του κόσμου συναντάμε περιγραφές για την ύπαρξη ενός διαφορετικού πεδίου πραγματικότητας. Έναν αιθερικό χώρο με παράξενους κατοίκους, ενέργειες που ρέουν και ονειρική ατμόσφαιρα. Τι είναι το αστρικό πεδίο, τι συμβολίζει και πώς μπορεί κανείς να βρεθεί εκεί; Ανταπόκριση από τα σύνορα του πραγματικού.
Γιώργος Ιωαννίδης

Υπερφυσικές Εμπειρίες των Αρχαίων Ελλήνων
Παράδοξες ιστορίες, μεταθανάτιες εμπειρίες, περίεργες εξαφανίσεις, αλλόκοτες πτήσεις και υπερφυσικά γεγονότα. Ανάμεσα στα έργα σπουδαίων αρχαίων Ελλήνων όπως ο Πλάτωνας, ο Εμπεδοκλής, ο Ηρόδοτος, ο Λουκιανός και ο Πυθαγόρας, βρίσκονται αναφορές και περιστατικά για έναν κόσμο μυστηρίου και παράδοξων συμβάντων. Η ιστορία των προγόνων μας όπως δεν τη διαβάσαμε ποτέ από τα σχολικά μας βιβλία!
Αναστάσιος Καλαβάνος

Κόκκινη Σαμπάλα
Η αναζήτηση της μεγάλης μυθικής πόλης, οι θρύλοι για την Λευκή Αδελφότητα, η αναζήτηση των Ναζί και των Σοβιετικών στις άκρες της Γης, η Ουτοπία της Συναρχίας και η επίσκεψη του «Κόκκινου Μέρλιν». Μια ιστορία που διαβάζεται σαν παραμύθι και που υπονοεί ότι είναι πολλά περισσότερα.
Σπύρος Κατσαντάμης

Ο Κώδικας του Ιεζεκιήλ
Υπάρχουν δύο μορφές γνώσης: αυτή που κερδίζεται και αυτή που αποκαλύπτεται. Σε παλαιότερες εποχές όμως η γνώση ήταν κάτι που έπρεπε να φανερωθεί. Ποιος ήταν ο προφήτης Ιεζεκιήλ, γιατί θεωρήθηκαν τόσο σημαντικά τα οράματά του, πού καταλήγει η σκάλα προς τον Ουρανό και ποιο είναι το περιβόητο Μυστικό του Τρίτου Ναού. Η απαγορευμένη γνώση των Εβραίων αποκαλύπτεται!
Ανέστης Γεροδήμου

Το Dream Machine του Γουίλιαμ Μπάροουζ
Ήταν Δεκέμβρης του 1958 όταν ο ποιητής Brion Gysin είχε μια πολύ παράξενη εμπειρία. Περνώντας από μια μεγάλη δεντροφυτεμένη περιοχή, το φως του ήλιου γλιστρούσε με τέτοιο τρόπο από τα κλαδιά ώστε, πέφτοντας στο πρόσωπο, του προκάλεσε ένα καλειδοσκοπικό φαινόμενο χρωμάτων και φωτός πίσω από τα κλειστά του βλέφαρα.
Φτάνοντας στο Beat Hotel, το περίφημο στέκι καλλιτεχνών της εποχής, μοιράστηκε την εμπειρία του με τον στενό φίλο και συγγραφέα Γουίλιαμ Μπάροουζ. Μαζί, ανατρέχοντας σε ένα πολύ παράξενο βιβλίο προσπάθησαν να βρουν τι συνέβη αλλά και πώς να κατασκευάσουν την πρώτη μηχανή ονείρων…
Σπύρος Κατσαντάμης

ASATRU: Η Μυστική Θρησκεία των Γερμανών
Στην αρχή ο κόσμος δεν ήταν όπως των γνωρίζουμε σήμερα. Υπήρχαν μονάχα δύο μεγάλα βασίλεια (ένα στο Νότο και ένα στον Βορρά) και ανάμεσά τους απλώνονταν η ερημιά. Καλωσήρθατε στην άγνωστη λατρεία των Θεών του Βορρά. Ο Όντιν,  οι κοσμικές δυνάμεις της φύση, η εκκλησία των Ναζί, ο γερμανικός «ψυχισμός»…
Ένας ασύλληπτος κόσμος που τα κατάλοιπά του φτάνουν και μας επηρεάζουν μέχρι σήμερα.
Ανέστης Γεροδήμου

Η Χαμένη Πόλη του Ενώχ
Πώς ήταν ο κόσμος πριν τον κατακλυσμό; Πού οδηγήθηκαν οι πρωτόπλαστοι μετά την Πτώση; Ποια ήταν η σχέση του Κάιν με τη Λίλιθ; Τι μυστικά ψυθήρισε στο αυτί του Ζεράρ ντε Νερβάλ ο διδάσκαλος Χιράμ Αμπίφ στην Κωνσταντινούπολη στα μέσα του 1800; Πώς συνδέονται όλα αυτά με τη «γενιά των καταραμένων» που έπνιξε ο κατακλυσμός; Ένα μαγικό ταξίδι από τον κήπο της Εδέμ μέχρι τα υπόγεια της Γης…
Γιώργος Ιωαννίδης

Διαβάστε ακόμα στο νέο mystery

Όλυμπος και Asgard
Τα μυθικά βασίλεια σε σύγκρουση
Ανέστης Γεροδήμου

Ο Μυστικός Κώδικας των Παραμυθιών
Τι πραγματικά συμβολίζουν οι ιστορίες της γιαγιάς;
Άντρεα Νικολάου

Το Κοσμικό Αστείο
Ότι ξέρεις για το παράξενο είναι λάθος!
Γιώργος Ιωαννίδης

Το Δεξί Χέρι του Θεού
Ένα από τα πιο μυστηριώδη αρχαιολογικά αντικείμενα που εμφανίστηκαν ποτέ
Γιώργος Ιωαννίδης

Πραγματικοί Άνθρωποι –Λύκοι
Μυστήρια μιας αλλόκοτης τερατογένεσης
Νικόλαος Περιστερίδης

Οι 6 Πιο Στοιχειωμένοι Τόποι του Κόσμου
Τα πιο διάσημα και περισσότερο στοιχειωμένα μέρη του πλανήτη
Σπύρος Κατσαντάμης

~Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και της Κύπρου

για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των εκδόσεων Αρχέτυπο όπως επίσης διαβάστε το τελευταίο μου editorial εδώ.

Related Posts

Tags

Share This