Ημερίδα για τα Chemtrails στην Αίγινα

25/02/10 by

Παραμένω επιφυλακτικός όσον αφορά τα chemtrails και με κατατάσσω στην πλευρά των σκεπτικιστών. Παρόλ’ αυτά, ενημερώθηκα πρόσφατα για μια εκδήλωση που είναι να γίνει στην Αίγινα, και λόγο της σοβαρότητας των ομιλητών που είναι να συμμετέχουν, αναδημοσιεύω το πρόγραμμα προς δικής σας ενημέρωση.
Στις 07 Μαρτίου 2010 λοιπόν, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Αίγινας, θα πραγματοποιηθεί μια ημερίδα με τίτλο: «H Συμβολή της Αίγινας στη Διεθνή Διαμάχη των Αεροψεκασμών και της Γεωμηχανικής».
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με προβολή του βίντεο Κλιματικό Χάος στην Εποχή της Γεωμηχανικής, μια συνέντευξη τύπου της ομάδας ETC από τη Κοπεγχάγη (σε συνεργασία με την Σουηδική Εταιρεία για την Προστασία της Φύσης»).
Στη συνέχεια θα μιλήσει ο καθηγητής Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον Δημόκριτο με θέμα «Γεωμηχανική και Αεροψεκασμοί».
Έπειτα ο Γιάννης Ζαμπετάκης, Επίκουρος Καθηγητής Χημείας και Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα «Αεροψεκασμοί και Αλυσίδα Τροφίμων».
Και τέλος, η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του εκδότη της εφημερίδας Νέα Πειραιά και Σαρωνικού, κ. Μιχάλη Δρακάκη.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε εδώ.

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Γιώργος Ιωαννίδης

    Αποσπάσματα από το εν λόγω συνέδριο, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=Zx0Cvo5r3Jk&feature=player_embedded