Το Πέρασμα του Ιγνάτιου: Παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη

20/03/12 by

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, θα έχω την χαρά και την τιμή να παρουσιάσω το νέο μυθιστόρημα του Παναγιώτη Παναγόπουλου με τίτλο Το Πέρασμα του Ιγνάτιου.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θρίλερ μυστηρίου, βασισμένο σε ένα πραγματικό περιστατικό που συνέβη πριν από δεκαετίες και που παραμένει ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα!
Στην μύθο-ιστορική πλοκή του βιβλίου, παρακολουθούμε μια ομάδα εννέα ορειβατών με επικεφαλή τον Ιγνάτιο Δρυ που αγνοείται στις παγωμένες πλαγιές του Ολύμπου. Η ομάδα διάσωσης που συγκροτείται για την ανεύρεσή τους έφτασε μπροστά σε ένα απίστευτα μακάβριο εύρημα. Ο Γιώργος Πελασγός, διασώστης και αδελφικός φίλος του Ιγνάτιου, στην επίμονη αναζήτησή του για την απαγορευμένη αλήθεια πίσω απ’ τα γεγονότα στο βουνό των θεών θα βρεθεί επικίνδυνα κοντά στο επίκεντρο μια προαιώνιας σύγκρουσης ανάμεσα στις δυνάμεις του φωτός και του σκότους!

Το βράδυ λοιπόν της πρώτης παρουσίασης του μυθιστορήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα εξερευνήσουμε μαζί το μυστήριο που περιβάλει το πέρασμα του Ιγνάτιου, θα μιλήσουμε για τον συμβολισμό του Βουνού, τους θρύλους του Ολύμπου, αλλά και για τα μυστήρια της Μαύρης Αδελφότητας…

Εκτός από μένα, στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο συγγραφέας του βιβλίου, και ο γνωστός συγγραφέας και ερευνητής, Λουκάς Καβακόπουλος.

Σας περιμένουμε όλους, την ερχόμενη Τετάρτη στον χώρο εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου Ψαράς ( Φιλικής Εταιρείας 39, Θεσσαλονίκη – τηλ. 2310-265042).
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ, όπως επίσης το σχετικό promo video (εδώ), αλλά και την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα, με την συμμετοχή του Μάκη Πανώριου (εδώ). Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μπαρτζουλιανός.

Related Posts

Tags

Share This

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Αναζητώντας το Μυστικό του Ιερού Βουνού | George Ioannidis official website - [...] Το κείμενο αυτό, αποτελεί απόσπασμα από τον λόγο μου κατά την βιβλιοπαρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Παναγιώτης Παναγόπουλου, Το…