“Το Πνεύμα του Χρόνου” Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Βέμπου

24/06/13 by

Ο συγγραφέας και ερευνητής Θανάσης Βέμπος δεν χρειάζεται πιστεύω καμία εισαγωγή. Η τεράστια αρθρογραφία του, όπως και τα πολλά αξιέπαινα βιβλία του, έργα μοναδικά όπως Οι Πύλες του Αλλόκοσμου, Μαύρα Υπόγεια Ρεύματα, Το Άγγιγμα του Μίδα, κ.α. αποτελούν συγγράμματα που υπάρχουν σε κάθε καλά ενημερωμένη βιβλιοθήκη των φίλων του Παράξενου.
Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, κυκλοφόρησε το τελευταίο του πόνημα, ένα βαρυσήμαντο έργο που τολμώ να πω ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε σοβαρό ερευνητή του Ελληνικού μυστηρίου, και όχι μόνο…
Πρόκειται για Το Πνεύμα του Χρόνου: Όψεις του Παραφυσικού στην Ελλάδα. Ένα βιβλίο 722 σελίδων (!) που συνοδεύεται από 150 σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα, στο οποίο μας παρουσιάζει το σύνολο των παραφυσικών φαινομένων, από την εποχή της σύστασης του ελληνικού κράτους μέχρι την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα!
Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για ένα βιβλίο που μπορεί να συγκριθεί μονάχα με το έργο του μεγάλου παραδοξολόγου Charles Fort…
Για το πολυσήμαντο αυτό βιβλίο, λοιπόν, θα μιλήσω το βράδυ της Τετάρτης 03 Ιουλίου μαζί με τον ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή Άγγελο Βιαννίτη και φυσικά τον ίδιο τον συγγραφέα, στο πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ (Καυταντζόγλου 5 – Πατήσια), στις 8.
Σας περιμένω όλους εκεί, σε μια μοναδική βραδιά μεταφυσικής και αναζήτησης.
Είσοδος Ελεύθερη

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δαιδάλεος.
Μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο αποκλειστικά από εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Related Posts

Tags

Share This