1η Ομιλία για το Νεκρονομικόν

13/09/09 by

«Οι Πύλες άνοιξαν, η επαφή έγινε και η κοινωνία τελέστηκε με επιτυχία για όλους»! Μονάχα έτσι –σχεδόν ποιητικά– θα μπορούσα να εκφράσω την βραδιά μυστηρίου που ζήσαμε χθες βράδυ στο DADA. Τουλάχιστον 120 φίλοι παρευρέθηκαν, γεμίζονταν κυριολεκτικά το μαγαζί. Ανάμεσα τους εκλεκτοί συνεργάτες, στενοί και αδελφικοί φίλοι, γνωστοί συγγραφείς, μα πάνω από όλα, οι πραγματικοί άνθρωποι του μυστηρίου – οι αναγνώστες του mystery.
Η χθεσινή βραδιά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα, τόσο για την ζωντανή ανταπόκριση του κοινού, όσο και για την ποιότητα των ανθρώπων που παρευρέθησαν. Ήταν μια δυναμική παρέα, οικοδομώντας μια ξεχωριστή βραδιά την οποία και θα θυμάμαι για αρκετό καιρό.
Εύχομαι μονάχα να έχω την δύναμη μα και τον χρόνο να κατεβαίνω πιο συχνά για να συναντώ τους φίλους και τους ανθρώπους εκείνους που αναζητούν την αλήθεια του παραδόξου με γνήσιο μεράκι! Ήδη, χθες ξεκινήσαμε τις πρώτες κουβέντες για την διοργάνωση ενός Cthulhu Night στο ίδιο μέρος, το οποίο θα πλαισιωθεί με μια ποικιλία από events. Εύχομαι οι Πρεσβύτεροι να ευλογήσουν τις προθέσεις μας…
Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε εκεί, την Sasha που έκανε πράξη την εκδήλωση, τον Νίκο και τον Βαγγέλη από το DADA, τον Μηνά και το metafysiko.gr που βοήθησαν όσο κανείς άλλος, τα παιδιά από το Ιστάρ, τον Γιώργο που με υποστήριξε, τους αγαπητούς συνεργάτες και συναδέλφους που με τίμησαν με την παρουσίαση και την σημαντική τους συμβολή στην συζήτηση που ακολούθησε. Μα κυρίως, όλους τους αναγνώστες, που ήρθαν ακόμη και από άλλες πόλης της Ελλάδας αποκλειστικά γι’ αυτή την βραδιά.
Χάρη σε εσάς, η νύχτα μιας κοινής Δευτέρας, έγινε πραγματικά μαγική!
Σας ευχαριστώ θερμά όλους!!

Related Posts

Tags

Share This