Πέρα από τη Γη των Θεών

25/01/10 by

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα έχω την χαρά να παραβρεθώ στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές για την κυκλοφορία του νέου τους μυθιστορήματος φαντασίας, το Πέρα από τη Γη των Θεών, που φέρει την υπογραφή του φίλου Αντώνη Πάσχου.
Γυρνώντας στο οπισθόφυλλο του βιβλίο διαβάζουμε τα παρακάτω…
Στον κόσμο της Θλίβια η δύναμη της μαγείας ξεπερνά τη φύση. Οι μάγοι, αθάνατοι και παντοδύναμοι, κρατούν στα χέρια τους το μυστικό της ίδιας της ζωής. Τα όντα που δημιουργούν τους λατρεύουν σα Θεούς. Τα κορυφαία όλων είναι πανίσχυροι πολεμιστές με θαυμαστές ικανότητες για καταστροφή. Για χιλιάδες χρόνια τα πλάσματα των μάγων δουλεύουν και πολεμούν, ζουν και πεθαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.
Όμως μπροστά στη χειρότερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει η Θλίβια, η πίστη τους θα κλονιστεί, η δύναμη της μαγείας θα δοκιμαστεί κι οι Θεοί θα αναγκαστούν να περπατήσουν στη γη. Στη δύση ενός απάνθρωπου κόσμου, όπου η μαγεία ορίζει τη ζωή, γεννιέται ένα πλάσμα με ανθρώπινη ψυχή. Ο Ερού μέσα από αναταραχές, συνομωσίες και πολέμους θα χαράξει το δικό του μονοπάτι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ, στη κεντρική Ζώγια (Κομνηνών 18, 1ος όροφος), στη Θεσσαλονίκη. Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν (και θα συμπαρουσιάσουν) η Βάγια Ψευτάκη, η Χρύσα και ο Γιάννης Μπαχάς.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Related Posts

Tags

Share This