Έρευνα για τις Παράξενες Εμπειρίες στην Ελλάδα

30/12/11 by

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 10 πετυχημένων χρόνων δράσης της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού, πραγματοποιούμε μια ανοιχτή διαδικτυακή έρευνα σχετικά με τις Παράξενες Εμπειρίες των Ελλήνων.
Πατώντας εδώ θα βρείτε μια σειρά από ερωτήσεις τις οποίες θα θέλαμε να απαντήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα αποτελέσουν το υλικό για μια μελλοντική ακαδημαϊκή εργασία πάνω στον τομέα της Παραψυχολογίας.
Να σημειωθεί πως επιτρέπεται να συμμετέχετε στο ερωτηματολόγιο μόνο μία φορά, μιας και κάθε επιπλέον συμμετοχή θα διαγράφεται αυτόματα μέσω του συστήματος survey που χρησιμοποιείται.
Όπως θα δείτε και από την δομή του ερωτηματολογίου, ανάλογα με το είδος της ερώτησης μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία ή περισσότερες από μια απαντήσεις κάθε φορά. Γι’ αυτό, επιλέξτε με προσοχή και εφόσον είστε βέβαιοι πως η απάντηση σας εκφράζει απόλυτα με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας μέχρι σήμερα.
Η έρευνα αυτή ξεκινά σήμερα 30 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί έως την 25η Ιανουαρίου 2012 οπότε τα αποτελέσματα της θα δημοσιευθούν online στο metafysiko.gr και σε μια σειρά ιστοσελίδων του MetaΔικτύου (όπως είναι το site της Αποφένειας), καθώς επίσης και στην Ημερίδα MetaCon 2012 που διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού στις 28 Ιανουαρίου στην Αθήνα.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Related Posts

Tags

Share This

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ομιλία για το Διαδίκτυο και την Μεταφυσική στην Αθήνα | George Ioannidis official website - [...] στις 14:00 θα παρουσιάσω τα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας για τις Παράξενες Εμπειρίες των Ελλήνων, που [...]