Ανοιχτός Διαγωνισμός: Η Μεταφυσική του Dune

15/05/12 by

Το περιοδικό mystery πραγματοποιεί ένα ανοιχτό διαγωνισμό αρθρογραφίας με θέμα…

Η Μεταφυσική του DUNE

Το αριστούργημα του Frank Herbert, Dune προκαλεί μέχρι σήμερα τον θαυμασμό όσο και την έκπληξη σε εκατομμύρια αναγνώστες για το μυστικιστικό υπόβαθρο της υπόθεσης του. Ποιες είναι όμως οι απόκρυφες προεκτάσεις του; Ποιες μυστικές παραδόσεις ενέπνευσαν τον συγγραφέα να γράψει αυτό το μοναδικό έπος; Ποιοι είναι οι κώδικες που περιμένουν να τους ξεκλειδώσουμε;

Γράψε ένα άρθρο σχετικά με την Μεταφυσική του Dune, παρουσιάζοντας το έργο του Herbert, και αποκωδικοποιώντας την σημασία του. Στείλτο στην διεύθυνση info@archetypo.com.gr, και ο νικητής θα δει το κείμενο του δημοσιευμένο σε επόμενο τεύχος του περιοδικού μας, όπως επίσης θα κερδίσει μια συνδρομή ενός έτους στο περιοδικό mystery!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα μυστήρια του Muad’Dib!

Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2012. Το άρθρο θα πρέπει να σταλεί με τα στοιχεία του συντάκτη του, σε ηλεκτρονική μορφή, και να κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στις 3000 με 4000 λέξεις.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, απευθυνθείτε στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Γιώργο Ιωαννίδη, και στην διεύθυνση arpokratis@yahoo.com.

Related Posts

Tags

Share This